Лоби Бар

Галерия

Връзка с нас

Хотел „Лондон“ в Свиленград ще ви изненада с уникална атмосфера и неповторима атмосфера …

Решен в английски стил, хотелът ще ви посрещне с автентичната си червена телефонна кабина, добре позната гледка за жителите на Лондон, както и една от запазените му марки.
Само на 5 километра от българо-гръцката и на 10 км от българо-турската граница, хотелът е идеална отправна точка за пътувания в съседни страни, или за отмора и приключения в Свиленград и живописните му околности.
Хотел „Лондон” е разположен в близост до тихия и живописен градски парк, ако обичате спокойствието и ромона на шадравани и водоскоци.
Ако сте почитатели на спорта само след броени метри можете да се озовете на стадион „Колодрума” или многофункционалната спортна зала.
Ако обичате веселия шепот на градския живот – хотел „Лондон” е само на метри от пешеходната зона на Свиленград.
Хотел „Лондон” съчетава традиционния стил на Острова със съвременни удобства. Хотелът разполага с паркинг, лоби бар с изискани питиета и гурме кафе, пура бар, телевизия, зарядни устройства за бързо зареждане на мобилни телефони, бизнес интернет с индивидуална парола.
С усмивка, стил и гостоприемство, ние сме готови да представим на клиентите на хотел и лоби бар „Лондон” нещо наистина различно.